Får du nok ud af din IBM Notes?

Får du nok ud af din IBM Notes?

Når der i hverdagen er fokus på at blive mere produktiv og effektiv gælder det også om at udnytte sine værktøjskasse bedst muligt. I dette webinar benytter jeg lejligheden til at fortælle om nogle af de tips og tricks, der letter min dagligdag i brugen af IBM Notes.
Det vil være emner som genveje, søgning, bookmarks og meget, meget mere. Så her er en chance for måske at lære en ting eller to, som gør dagligdagen bare lidt lettere og glæden ved IBM Notes endnu større.
Jeg glæder mig til at møde dig til vores webinar den 20. marts kl. 8:45 – 9:15.

Præsenteret af: Bo Falkenberg
Tidspunkt: 20. Marts 2014 kl. 08.45 – 09.15

registrer dig

Indlagt i:
 • Jonas A. Rasmussen

  Hej Bo – utroligt godt initiativ! Vil der blive afholdt flere af denne slags seminarer?
  – Jonas

  • Bo Falkenberg

   Hej Jonas, glad for at du kunne lkde det – og ja, jeg overvejer om ikke jeg har nok andre nyheder til at tage en omgang mere – men vi får se ;-)

   • Jonas A. Rasmussen

    Yes, kan se der er et nye seminar på trapperne. Verdensklasse! Vi snakkes ved :-)