>100 + 25 = IBM og Notes

Tillykke

Vi har fejret Notes og Domino’s 25 års fødselsdag – lige i slutningen af 2014.  Et produkt som mere end noget andet har defineret hvad samarbejde i software er for noget. Tillykke!notes25

IBM har kontinuerligt tilført ny funktionalitet og forbedret Notes og Domino, men på mange måder har Notes også været en konstant i en stadig mere omskiftelig IT verden. Det er tydeligt at ting ændrer sig i IT, og det i et hidtil uset tempo. I IBM mærker vi det i høj grad – vi er jo når alt kommer til alt, over 100 år gamle.

IBM har frasolgt en række ting som i mange år har været med til at definere hvad IBM er eller rettere var: bl.a. vores PC produktion, printere, kasseapparater og senest en stor del af vores server forretning. Samtidig har vi købt en række virksomheder og indgået en række nye alliancer, som vil være med til at forme IBM i fremtiden. Fælles for de initiativer IBM har taget er at de er fokuseret omkring fem fokusområder som vi ser som centrale i de kommende år: Cloud, Analytics, Mobile, Social og Security (CAMSS).

Men hvad har alt det med Notes og IBM’s samarbejdløsninger at gøre? Ikke så lidt faktisk.

Næste generation samarbejdssoftware – Introducerer IBM Verse

For ganske nylig løftede IBM sløret for fremtidens måde at arbejde på i form af IBM Verse.

ibmverse

IBM Verse kan tilpasses til din måde at arbejde på og vise email, socialt indhold, analytics etc. Så kun det der er vigtigt for dig lige nu bliver vist for dig. Altsammen med til at gøre dig mest effektiv i lige netop din rolle.

IBM Verse har været igennem en  process i IB, som vi kalder Design Thinking. I realiteten har vi sendt mail og samarbejde omkring din inbox tilbage til designerne og gen-tænkt hvordan det burde virke. Resultatet er en anderledes mere effektiv oplevelse.

IBM som design virksomhed tænker du måske?  Vidste du f.eks. at én af de mest ikoniske design duor i moderne tid, Eames parret, arbejdede for IBM?

IBM Verse leveres i første omgang i skyen. Er du allerede kunde på IBM’s sky løsning IBM Connections Cloud eller SmartCloud Notes, så er dette en løsning, du vil se som en option i løbet af første halvår 2015.

IBM Verse kombinerer en række af IBM’s samarbejdsteknologier Notes, Sametime og Connections, men inddrager også mulighederne i Watson analytics til at uddrage sammenhænge og præsentere hvad der er vigtigt for dig, når det er vigtigt.

Men hvad Watson er – og hvordan det hænger sammen med IBM Verse – det vender jeg tilbage med….

Og by the way …

Læs mere om og tilmeld dig til ConnectED 2015 her: www.ibm.com/software/collaboration/events/connected/

Forfattere: Niels Jørgen Hansen, IBM

Indlagt i: