Verdensklasse inspiration til dig

Verdensklasse inspiration til dig

Jeg har sagt det før – og jeg vil gerne sige det igen, igen :-)
Måden vi arbejder på er under forandring, og her er mit ynglings produkt IBM Connections naturligvis en væsentlig spiller. Derfor sker der også helt naturligt en lang række aktiviteter og diskussioner drevet af kunder og partnere omkring samarbejde og produktet.

Så uanset om du har en generel interesse i at følge hvad der sker omkring produktet eller er mere nysgerrig i hvordan vores kunder opnår forretningsmæssige fordele indenfor disse former for samarbejde, så ”har jeg et godt tilbud til dig” ;-).

Lad os starte med det vigtigste!

SocialConnections User Group skal mødes igen! Denne gang er det planlagt til den 16-17 juni 2014 i Prag. Du kan se mere her og tilmelde dig her: socialconnections.info

Dette er et rigtig god forum for at blive inspireret både fagligt og på det sociale plan – jeg har selv haft fornøjelsen af at deltage på de to seneste konferencer-henholdsvis i Amsterdam og i Zürich.

Der er tale om en rigtigt velarrangeret konference, med mange engagerede og inspirerende talere og indlæg, planlagt og eksekveret på professionel manér.
Agendaen dækker bredt – fra IT administration, produktopdateringer, erfaringer omkring teknologien og ikke mindst fortællinger fra meget forskellige kunder om deres erfaringer, værdien af løsningen og hvordan de er kommet i gang.
I alt en sand guldgrube der hjælper dig at samle erfaringer og viden op, og ikke mindst giver muligheden for at netværke – at tale med rigtige mennesker, og få skabt eller uddybet relationer. Det her er virkelig noget du skal prioritere – tag dine kollegaer fra forretningen med, der er noget for alle.

Mange af ildsjælene bag SocialConnections kan man også “møde” i den virtuelle verden – hvis ikke du allerede har fundet vej til IBMs “Greenhouse” – så er du afgjort gået glip af noget! Når du har tilmeldt dig Greenhouse og har fundet vej til IBM Connections – så er det næste step at finde communitiet/fællesskabet IBM Connections Users. Meld dig ind i fællesskabet – eller vælg at følge det, så bliver du løbende orienteret (og inspireret).
En særlig blog – Ideation bloggen – er en af de mange funktionaliteter man bruger i dette fællesskab. Kig på forslag og idéer fra kunder, partnere og IBMere – hjælp dem frem med “likes”, ”votes” og måske en kommentar. IBMs Product Management lytter intenst med – naturligvis er de meget interesserede i dialogen og forståelse for brugernes behov, det hjælper dem at prioritere produktets fremtid.

IBM Connections Users

IBM Connections Users screenshot

Rent praktisk finder du Greenhouse her: http://greenhouse.lotus.com

Når du nu er i gang med at finde inspirationskilder, skal jeg ikke glemme at der er er endnu et godt sted at være – husk ”vi indgår i mange sammenhænge” – så sørg nu også for at melde dig ind i SocialBizUserGroup.
Her får du nogle argumenter: socialbizug.org

Ses vi i Prag i juni?? – jeg ved at jeg skal gøre hvad jeg kan for at sikre at jeg får en plads!

Mona Håkansson
Social Business Evangelist

Indlagt i: